Ennyi hazugságot, évek óta nem olvasok médiában. Ennyi hazugságot, nem tesznek közzé, mint manapság és ennek hatására derül ki, ebben a Magyarország nevű élettérben, vallási alapon irtják aki gondolkodik. Ma olvasom az index.hu-n idézem: „Jól ismerjük a Nemzetbiztonsági Hivatal elmúlt években nyilvánosságra került információit a Szcientológia Egyház nemzetbiztonsági kockázatot rejtő tevékenységével kapcsolatban. A helyzet immár hosszú évek óta megérett a jogszabály alapvető módosítására, amelyre eddig csak azért nem került sor, mert hosszú ideig hiányzott a parlamenti többség a kétharmados lelkiismereti és vallásszabadságról, illetve az egyházakról szóló törvény módosításához” – válaszolta egy interpellációra 2010 decemberben Szászfalvi László, a közigazgatási minisztérium államtitkára.

Az akkor még csak készülő koncepcióról Százfalvi azt mondta: „az új törvény ki fogja szűrni a rendszerből az üzleti alapon vagy destruktív szándékkal létrejött, a hatályos jogszabályokkal visszaélő álegyházakat, illetve bizniszegyházakat. A törvény-előkészítés folyamatában figyelembe fogjuk venni más országok, például Németország, Franciaország, Görögország joggyakorlatát és tapasztalatát, konkrétan a Szcientológia Egyház tekintetében is”.

Mehetnek Strasbourgba

A szcientológusok és a ma várhatóan elfogadott új egyházügyi törvény többi kárvallottja az Alkotmánybíróságon vagy Strasbourgban próbálhat meg jogorvoslatot szerezni, ha úgy érzi, a törvény akár diszkriminatívként is értékelhető rendelkezései sértik a vallási alapú megkülönböztetés tilalmát.”

A Hit gyülekezete és a Keresztény egyházi gyülekezetek, nem üzleti egyházak? 

Miféle gonosz manó szállta meg a lelkedet, te ha ilyenre gondolsz, most csapd magad arcon de gyorsan! Ugyebár 1 Milliárd vallási alapon, nyomon követhetetlenül,  az nem biznisz, az gyűjtés! Ki az a barom, aki ezt elhiszi és ki meri ezt jelenteni:”az új törvény ki fogja szűrni a rendszerből az üzleti alapon vagy destruktív szándékkal létrejött, a hatályos jogszabályokkal visszaélő álegyházakat, illetve bizniszegyházakat.”

A fene essen ezekbe a hazug politikusokkal támogatott, szarháziak gyülekezetébe, ha már elnézést profán leszek, és kiöntöm ami a számból kívánkozik.

Ezek szerint, vannak emberek, akik Israel, Jerusalem, a sárga folyó meg a jó ég tudja minek nevében, történelmi egyházakká lehetnek, bizony ám, nem üzleti alapon, mert hát kell az ellenőrizetlen pénz, a milliárdok. Mire is? Választási kampány pénznek, mit gondoltál! Annak bizony! Most már politikai hatalmat lehet vásárolni persely pénzből, kellően jól és feketén gyűjtött, ellenőrizetlen forintokból. Biztos lehetsz benne, hogy nem a fater szalmazsákjában őrzik a zsugát, hanem megfontoltan mossák, külföldi bankokban:Feketén!

Ebben az országban, azért is beverik a szádat, ha véleményed van, nem elég ha igazad is van hozzá, az külön esélyesebb a pofonra, aki még másokat is jól befolyásol ezzel. Szégyellheted magad, mert nem adtál eleget a perselybe, vagy mert képmutatóan hited ellen írattad be a gyermekedet egyházi iskolába, mert nem akartad, hogy kinézzenek a városban, faluban.

Most meg majd azért szégyellheted magad, mert nem vagy elég feltörekvő és nem történelmi egyház tagja vagy.

Lopni csak legálisan szabad, közösségnek álcázott perselyek tartalmából, nyomon követhetetlenül! Köszönjük a leckét:Megértettük!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This