Schmitt: Csak a bíróság vehette volna el. A köztársasági elnök újra megszólalt. Szerinte a tudomány tévedett, most saját magát korrigálta.

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

Ön egy szerencsés korban él, ahol az Ön viselkedését, nem hasonlatosan Nagy Imréék, vagy Göncz Árpádék korszakában, egészen más módon mérte volna meg a népe!

Önnek azon dolgok mögé sem sikerül bebújnia amivel Önmagát védelmezni szeretné, nevezetesen a törvényesség, a törvény és a hivatalának sértetlensége. Az Ön mértékét, népe ítéli alacsonynak és mondja azt, hogy Ön nem érti a magyar nyelvet. Amikor Ön egy másik ember által megírt dolgozatot használt fel Önmaga doktorijához, az már akkor is szabálytalan volt, csak hát az Internet nem adott módot a dolgok elemzéséhez.

Ön a törvény és a Bíróság védelmére hivatkozik

Magyarország Alaptörvénye (2011. április 25.) én a Köztársasági Elnökről ezt írja:

A köztársasági elnök
9. cikk
(1) Magyarország államfõje a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és õrködik az államszervezet demokratikus mûködése felett!

Az Ön országában a népre ez vonatkozik, akár Önre is:

Magyarország Alaptörvénye (2011. április 25.) XV. cikk

(1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.

Tisztelt Elnök Úr!

Kérem, forduljon jogvédelemért Magyarország Bíróságához és védje meg az igazát, ha van hozzá mersze és természetesen elhiszi azt, hogy a Magyar Bíróság előtt Önnek adnak igazat!

Különbözőek vagyunk:Vannak védettek és van a NÉP!

Különbözőek vagyunk:Vannak védettek és van a NÉP!

Ön egyszerűen megtehet olyat amit mi a XV.cikk. 1 bekezdésben írt törvény előtt egyenlők, NEM: Kék lámpával száguldozhat, külön költségtérítésért világot láthat, extra fizetésért megvédheti a székét, munkáját, bérét és életterét. Mi a XV.cikk. 1 bekezdésben írt törvény előtt egyenlők nem ismerjük ezeket a jogokat, bennünket letrafipaxoznak, megbírságolnak, házainkat életterünket elveszik és végrehajtanak rajta. Ön aki velünk egyenlő kellene legyen eközben egy milliárdos palotában élvezi az élet minden kényelmét. Nekem elég ha elkaparja a gyerek a jogosítványom sarkát és máris meghamisítottam a jogsimat, Önnek az sem gond ha lemásolja 4 ember dolgozatát és aztán sértetten a Bíróságra mutogat!

Tisztelt Köztársasági Elnök úr!

Az Ön életét a történelem fogja megmérni, a családja hírét évszázadokra leintézte, a gyermekeit megbélyegezte, férfiatlan viselkedése pedig bebizonyította a törvény amit aláírt, pont olyan hazug mit ÖN:

XV.cikk. 1 bekezdés HAZUGSÁG:  a törvény előtt NEM VAGYUNK egyenlőek!

Ebben az országban nekünk lenne jogunk perelni: Önt és az Önhöz hasonló élősködő embereket, akik kijátszották a NÉP jóindulatát, maguk épülésére!

Szerintem fogja magát és pereljen: Lássuk mire megy a törvényeivel amiket hazug módon így ír alá:

XV.cikk.(1) A törvény előtt mindenki egyenlő!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This