Az emberi társadalom, degradációra épülő megchanizmusa, komplexusok mentén működik. Az elnyomott elme, más módon látja azonos dolog képét és a reakció is más lesz az észlelés során, így a várt eredmény sem lehet más, mint eltérő! Az elme örökíti a bölcsességet és a reinkarnáció hatása, évszázadok óta, jótékonyan hat az emberi élet fejlődésére. Hiszem, hogy az emberek jók és a megszerzett tudást, jóra szeretnék, jól használni. Ezt még akkor is hiszem, ha sok ellentmondás és elnyomás van a mai világban. Lám itt is megindult az élet és a létezés mentén, egy emberi beszélgetés. Az érző, lélekkel bíró és szerettel rendelkező ember, maga körül kivirágoztatja a lelkek rétjét! A többi, a vihar, a jég, meg természetéből eredendően veszi el a maga területét. Ám ahogyan a mondás szól: A felhők között, mindíg süt a nap!

Markovits Emese kezdte a beszélgetést gondolat ébresztőjével: “Az én értékeim szerint más lett a világ, kifordultak önmagukból az emberek… Ezáltal sajnos a barátságok is átértékelődtek…”

Norbu Shop megjegyzését idézném: “a csalodas jo dolog,tisztul a kep.ha homalyosan latok az gond.akiben csalodtam az a segitom.pontositunk egyutt.”

Hermann Lászlót idézném: ” Ha irodalmi és történelmi emlékeimet újralapozom akkor nekem is úgy tûnik, hogy a helyzet évszázadok és ezredek óta semmit nem változott. Az értékrendek ugyanazok maradtak. Ami feltehetôen változik, az a mi viszonyrendszerünk.
Új viszonyok: új felfedezések, új meglepetések, új kapcsolatok.

A történelem az mutatja, hogy az emberi Bölcsesség minden generácíóval kihal és nem örökíthetô 🙂 Az pedig nagyon jó !!

Kedves barátom felfedezését idézem: A koszos tányért a koszos vízben tisztára lehet mosni!!

A féregírtással pedig óvatosan bánnék :-). Már nagyon sok “férget” írtottunk különbözô szelekciós kritériumok mentén :-(. Fájdalmassá persze akkor válik igazán, amikor mások vélik úgy, hogy én vagyok a férgese és elkezdenek hatékonyan szelektálni.”

Fischer Györgyöt idézném: ” Az hogy mi a jó és mi a rossz mindenki maga dönti el. Talán eddig is ilyen volt a világ, csak most nyíltabban beszélnek. Drága anyukám mondta mindig, nem azt számít, hogy mit mondanak,hanem az, hogy ki mondja. A feltétel nélküli elfogadást nagyon kevesen ismerik, azt meg még kevesebben,hogy senkit sem szabad megváltoztatni,ezért értek egyet Zoltánnal, elfogadjuk vagy sem!”

Erhardt Lászlót idézném: ” Az, hogy KI az a valaki, részint abból derül ki, hogy mit gondol, mit mond. Feltétel nélkül pedig senkit sem kell elfogadni. Lehet, de nem kell. Az ellenszenv ugyanolyan természetes érzés, mint a rokonszenv. Szerintem.”

Petrásovits Zoltánt idézve : “Korábban sem volt ez máshogyan, nevezetesen sokan döntenek az anyagiak, mások a külsőség, míg egyesek a belső alapján. A döntés jogát elvenni másoktól kár lenne, a hibázás lehetősége minden döntés mögött meghúzódik. Abban is egyet értünk, torzult az értékrend így a döntés alapja sem tiszta háttérből merítkezik. Ennek ellenére, nyugodtan alszom, mert ezek az emberek, nem az én barátaim! :)”

( Az oldal tartalmát ne oszd meg, ne másold le és ne tedd közzé az engedélyem nélkül!)

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This