Az index.hu hasábjain olvasom: “Marine Le Pen, a 2012-es franica elnökválasztás egyik indulója (egyébként Jean-Marie Le Pen legfiatalabb lánya) a 90FM nevű izraeli rádiónak azt nyilatkozta, hogy a toulouse-i események csak azt a meggyőződését erősítik, miszerint a francia városok arablakta negyedeiben iszlám fundamentalista sejtek szereztek egyra nagyobb befolyást. “A kormány és a lakosság ölbe tett kézzel figyeli az eseményeket. Tessék, ez lett a vége.””

Miközben a Sárközy köztársasági elnök úr azon töri, látszólagosan toleráns külsőjét – végül is akkor már mi is prejudikálhatunk – hogy legalább a benyomás megmaradjon a nemzeti megbékéléssel kapcsolatosan, ám a háttérben forr a pörkölt. Eszik nem eszik, ezt most meg fogják velük kajáltatni! Ezt a pörköltet olyan helyen főzték, ahol  egy 24 éves férfi palánta, elérhette azokat aszinteket a rasszizmusban, amire sokan a háttérben vártak évek óta.

Kimondatlanul ott az ellenségeskedés, ez pedig jellemzően így van más országokban is. A jogokkal élő népek sorában a kisebbségek ott sorakoznak. Azok akik létszámuk okán elnyomva érzik magukat. A segélyek, a támogatások, a gyűjtések, sok esetben pont ezen erőtlen, de sokszor erőszakos sejtek fejlődését éri el. A megerősödéssel elérik, hogy a szöveg is hangosabban hallható legyen:Mi kérem kinőttünk a föld alól, megértettük a néppel, Önökkel, hogy életre valóak vagyunk. Elértük, hogy figyeljenek ránk és addig jajveszékeltünk, hogy a végén már a támogatások is elégnek bizonyultak, nemzeti egységünk növeléséhez, szuverenitásunk pedig az egekig emelte hangunkat.  Ez az elnyomottsági szöveg pedig, elég okot adott arra, hogy a sajnálat táptalaján, mások benézzék az okát, a valódi alapokat egy kisebbségnek!

Minden országban vannak ilyen kisebbségek!

Iskolakezdés 60ezer forint támogatás, vissza nem térítendő alapon, de ha másik fajta magyar vagy már nem jár. Az anyakönyvi hivatal sem másik fajta magyar állampolgárnak ír be, a hivatalban még is degradálnak, alacsonyabb rendű és rangú lettél. A Te másik fajta magyar gyerekednek nem jár a támogatás. Van 7 gyereked,  az adókedvezménnyel kitörölheted a segged! A bevételedet úgy is megeszitek, adót meg a havi 120ezerre minek is kedvezményezik, ha abból alig jön vissza néhány százalék. Az index.hu cikkét idézhetnénk néhány sorát magyar élő példával is kicserélhetjük, aztán a kérdést feltehetjük magunkra is? Valóban értik a T. Hivatalokban lévő emberek a dolgukat és ennek okán látják is mit csinálnak, mit érnek el?

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This