Én a magam példájából tudom, hogy amíg élek várni fogom, hogy Mercedesz haza érjen és megtudja, hogyan szeretett egykoron mint kisgyermek és én hogyan szerettem. Azért, hogy megértse, mit tettek vele, azért, hogy megtudja becsapták és kihasználták, a megélhetéséért földre kényszerítették. Minden ezen témában született bejegyzés, ahogyan növekszik, erőt és megértést fog adni neki, felismerést azokhoz a tényekhez amihez eddig nem engedték közel. Azokhoz,amiktől elzárták őt még elektronikusan is a világtól. Jó gyermekőrző lett belőle? Anyuka mostanra elhitetett vele minden ostobaságot? A cikkek mind arról szólnak, hogyan lehet felépíteni a törvényeket kijátszva egy gyermek életét, a Magyar Bírósági ítéletet semmibe véve egy másik országban, majd pedig hazugságokkal tönkretéve, olyan álomvilágot létrehozni, ahol azt is elhiteted: apád nem vár rád!

Petrásovits Mercedesz

Elrabolt és megtévesztett gyermekek, Mercédeszek!

Mindenkit vár az a szülő akitől hazugságokkal elszakították gyermekét! Mindenkit!

Bármikor felhívhatjátok szüleiteket, küldhettek nekik email, írhattok a Skype fiókjukra, bármit megtehettek, hogy kapcsolatot teremtsetek és megismerjétek, mivel lettetek becsapva! Elérhetitek a mobilokat és elérhetitek a magyar hatóságokat is, követséget. Senki nem fogja megvédeni a benneteket átverő másik szülőt, amikor kiderül: Be lettetek csapva!

Sok gyermekről tudok, akik évek múlva és itt 10 éves távlatokban beszélek, a gyermek megtudta mit tettek vele és az a szülő aki becsapta őt, a másik szülő rovására, hirtelen elveszítette a gyermekét! A gyermekeket nagyon frusztrálja a kérdés: Miért hagyott el apu vagy anyu? Az én esetemben Mercedesz: Nem hagytalak el kislányom! Anyukád bármit is mesélhet neked, itt olvashatod, ország-világ előtt, hogy téged becsaptak! Lehet, hogy jól élsz, lehet hogy nem! Ettől én még jelzem neked: Bármikor kereshetsz!

Elrabolt gyermekeiteket haza váró szülők!

Minden csatornán tegyétek meg, hogy a gyermeketek hozzátok közel állhasson. Tegyétek elérhetővé magatokat az Interneten és a gyerek ahogyan növekszik a maga kérdéseit fel fogja tenni!

Miért vágott át a másik szülő? Miért mondott annyi hazugságot?

Hogyan lehet egy nyolc osztályos ruhabolti eladóból szakács és miként adhatott ki szakácskönyvet olyan aki a piacot is pontos j-vel írja?  Minden bejegyzés amit írtok kedves szülők, a gyermeketek megértését növeli! Olvassa és érti mit gondoltok és erősödik benne az ellenállás, hogy megismerje a másik felet is!

Petrásovits Mercedesz

Az Intézeti gyermekek, akiket mások neveltek, a kikerülésük után, okokat és válaszokat keresnek.

Hol élnek a szüleim? Hol lelhetem meg őket? hol láthatom meg őket? Mit kell tennem azért, hogy a szüleim megszeressenek? Miért nem vállaltál fel? -hangzik el a kérdés sok gyerektől akik az Intézetből kikerülnek.

A gyermeketekben bízhattok! A genetikai kötődés olyan erős, ami okot ad néhány kérdés feltételére! Az idő nektek dolgozik! Biztosak lehettek benne!

Adjon nektek erőt a “Hét év Tibetben” című film, ha szülőként kételkedtek a genetika erejében!

Mit üzenek én? 

Hidd el Mercédesz, akármit is mondanak és akármivel is bántották az életedet 4 évesen, vagy 10 évesen netalán most lassan 13 évesen: Várlak! Hívj fel bátran! Bármikor!

Minden eltűnt, elrabolt, eldugott gyermekét hazaváró szülőnek üzenem: Küzdj és ha segít a kapcsolat, írj és segítek! Sokkal többen vagyunk mint gondolnád, csak elszigetelten egymástól,  így nem elég erős a szavunk! Közösségben azonban az ilyen emberek, megőrülnek akik elrabolták gyermekeinket! Félelmük egész életüket megmérgezi! Az ok, ott van bennük: a hazugságuk, az a körítés ahogyan elvették a másik szülőt gyermeküktől, önmaguk félelme miatt!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This