Néhány hete, mikor kivágtam az aszfaltra a témát, többen követ ragadtak, a kavicsokkal peróbálkoztak dobálni. Mára kiderült, több mint igaz volt a véleményem. Nyílván nem az volt a célom, hogy örömködés legyen belőle, hanem az, ami végül is kivillant: A Hamisság és álnokság amivel a maga körülött lévőket bukta Janics, de végül is mit nyert volna?

1 .Botkáékat beugratta Szegeden 25 millára mert hát megvették volna a szart sem érő épülét, zarándokhelynek (ezt most már bukta, mert Botka polgármester résen volt Szegeden és le offolta a kifizetést) .
2. Pénzügyi vitáját gyorsan akarta rendezni meglévő edzöjével, annak kárára és úgy, hogy elveszi tőle a pénzt férje részére, akinek még a megfelelő szakedzői végzettsége sincsen meg, amit a gyors távozás pora fedett volna be, vitam eg mehetet volna biroságra és évekig huzható.
3. A nagy szerb szakmai előrejutással történő védekezés meg hát? Néhány telefon ideo-oda és főleg ha lojális magyarok is vannak a környezetben, elmondják Szerb Kajak-Kenu szövetségnek, mi a pálya Janics és Dusev oldalon. Ők meg jé: Kiomndják a tutit: Nincs is szerződése Dusev úrnak és ami még fontosabb: Janicsért sem akarnak fizetni!

Janics hetek óta szerbezi magát, haza akar menni és hát jól lefutotta, lesírta a témát. Ami maradt a végkifejletre a konklúzió.

Konklúzió: Bukta a JÓ HÍRÉT, A SZAKMAI HITELSSÉGÉT, A KÖZEL 30MILLÁT AMIT 255millió+5millió ALAPON BE AKART HUZNI! Az eredményei meg? Hiába vannak, az ezek után olyan lett mint Farkas Péter aranya:Pedig biztosak lehetünk benne, akár Janics, vagy Farkas is, keményen megdolgozott az eredményért. Farkas a testvéréért, Janics meg Dusevért, elbukta az egész eredmény jó szájízét! Tőle viszont: A kutya nem fogja elvenni simlizésért az életjáradékot, mint Farkastól! Pedig beláthatóan NAGY RÉST VÁGOTT a sportága hitelességén!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This