Kínaiaknak árulná a Fidesz a tartózkodás engedélyt
250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgárságot lehet szerezni egy fideszes javaslat szerint. (forrás:nol)

A világ bármely nációja elfér az ország területén ám a kérdés az, hogy Honfoglaló őseink sámánjai által megerősített bőséggel bíró földünkön, mikor lesz karantén az ősi magyarnak. Származása, fajtája és történelme pedig hány száz éven belül kerül, örökre a sűlyesztőbe?

Földünkért és vizeinkért harcolnak a nyírtasi haszidok és az úr hamis prófétáinak serege. Az életünket teljes függőségbe kívánja vonni, a megtévesztett belső pánzáhség rabjai. A maradék szabad lélek meg akár a kínaival is kijönne, csak hát a tapasztalat egy másik kisebbségnél már megmutatta a fonákját.

1 kicsi emberke, akkor tesvír vagy. 2 kicsi emberke akkor tesvir és van egy kampelosa. 3 kicsi ember akkor van 1 dik má ott egy madzsar, egy kampelós megy egy csicska. 4 kicsi emberke, már a gyííííík madzsarj, kampelós, vezír, csicska meg a fullajtár… Szépen 1000 főnél meg szegény M.Róbert mint Fekete sereg, akik 1000 fő alatt nem vonultak sehová, lásd. Siófok belvárosi sétány, videó fent youtuben. Van akiknek ezek a demonstrációk nem elég mélyek? Ennek ellenére a pénzt előbbre látni mint az ember életét, hát bizony olyan ősi harag felébredéséd eredményezheti ami példásabb lesz mint a folyó vizének szétválasztása.

AZ Úr nevében annyi már a hamis próféta és nevével, erényeivel ékeskedő, amiből Dunátl ehet rekeszteni! Ezen emberek már most is elveszik a tiszta emberi lellkek életterét! Akár jó is lhet (ne) a kínai bevándorlás, ám azok a kínaiak, azon felsőréteg kasztjához tartoznak, akik az Ázsia Centerben külön belső KÍNA országot építenek, a maguk belső szabályai szerint. Abban a szabályrendszerben pedig nincsen idős halott és vita a köznép elé! A többi pedig nem kérdés:ha nincs halott, van ember aki jön a helyére feketén. Eddig is bejött, ezután már hivatalosan jön tengerszám! A pénz megold ideiglenes dolgokat, de hosszútávon, elintézi a többi sorsát:ÖRÖKRE! Isten, a Vatikán, az ország szolgálata NEVÉBEN?

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This