Iskoot + Skpe =mínusz több száz dollár!

A Skype világában arra a feliratra, hogy Skype hívások a mobil telefonodról, biztosan sokan felkapnák a fejüket, már akik esetenként mobil netet is használnak. Szerencsére a haza Internet ez irányú fejlődésének, egyre többen. Annak, hogy téged is érinthet a téma már most 100% esélye van, lévén az olcsóbb telefonálás költség csökkentő lehet az életünkben. Ezen törekvés alapján sikerült, 170 USD extra bónusz költséghez jutnom, mert hát aki keres az talál.

Nem nagyon kerestem még is találtam, az N95 típusú Nokia készülékemben egy érdekes kiírást, Skype hívás mobilon ajánlotta a Nokia szoftver áruháza. Mobil Internet lévén, sikeresen leküzdöttem az adatgyűjtés szakaszát. A többi érdekes ám kevésbé vicces lépés pedig már a Google optimalizálás témában publikációra szolgáló, googleoptimalizalas.com -on tettem közzé.

Azok számára ad segítséget a cikk akik a személyes adataik védelmét nem igazán látták eddig elsődlegesen kiszolgáltatottnak, ám a cikk alapján, akinek nem lesz néhány gondolata a témában, az még aligha tudja: hamarosan napi szinten ilyen esetektől lesz tele a média!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This