Az ember  esze megáll, ami megy a világban csak kapkodom a fejem sokszor.  Jön egy traubisoda gyárat vásárló és márkanevet felhasználó vízfogyasztó, és elkapja a dolgok gyökerét a maga szemszögéből, rányomva bélyegét a maga önnön akaratával.

Az ivóvíz nagy kincs tudjuk ezt mi is magyarok, ám azt, hogy az évezredes történelmünket, egyes nyelvünket beszélő, magukat innen származónak nevező személyek átírják?

Azért ez egy kicsit erősre sikerült.  Salamon Berkowicz magát honfitársnak valló embertársunk, a nyelvünket beszélvén, kihirdette a zsidóság eredeti hazáját.

1000 évre visszamenőleg itt a kutya nem emlékszik erre a történelmi megfogalmazásra ami tőle eredendően előkerült, de a propaganda valójában jó. Elhitetheti azokkal akik tátott szájjal nézik, hogy igaz. Ezzel szemben csupán az igaz, hogy készül valami a háttérben amiről az átlag magyar, a köznép nem tud(hatna).

Gratulálni szeretnék a szakállas magyarul beszélő embertársamnak, de remélem az aki érteni magyar, az érteni hátsó szándék is. Lehet nem beszélni tisztán, de azt akartam mondani, hogy ha nem nyitod ki a szemed a földeden lehet neked is lesz egy honfoglaló hamarosan, aki videón propagandálja majd, hogy ősei innen származtak , a víz meg ami az életet adja, mind az övé!

Szeretem a vizet, tiszta és átlátszó, nem úgy mint ez a zavaros honfoglaló történetecske itt fentebb, de legalább arra jó volt, hogy láthattam többed alkalommal, a víz nagy érték. Értékesebb nemzeteknél, történelemnél, hagyományoknál!  Lassan átírják majd ezek az urak a történelmünket is? Persze ezek a kedves urak csatlakozási szándékukat magasabb plénumon is képesek képviselni.

Kiderülhet, hogy István király Jehova gyermeke?  Wow.. Ez brutális lenne…

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This