Sok szép web oldalt látok mindenfelé. Gyönyörűt és mindenféle mozgó, villogó meg zenélő alkatrészeket benne, ám az oldal valahogy nem akar látszani sehol. Nem látogatják csak a direkt partnerek, a szakmai szószedet keresésére nem jelentkezik senki, és bizony a sok hirdetési pénz megeszi ingét gatyáját a kedves beruházó vállalkozónak. A tisztesség azt kívánja, szakmailag megdicsérjem a Google munka társait. Szakmailag a Google egy nagy vívmány. Vívmány és kihívás: aki megdolgozik érte, sokat megtakaríthat azzal, ha az eszét és a kitartását harcba hívja.

A Google volt az első olyan rendszer amely életre hívta a figyelmet, a nem csak szép de hasznos oldalak készítésére. Régen egy weboldal igen tetszetős volta, elég volt a megrendel? pénztárcájának megnyílásához és tízezer számra áramlott a pénz a weboldal készítője felé. Ez mai is így van.

Az ügyfél azonban ma már nem csak azt fizeti meg, hogy szép, hanem azt, hogy használható és praktikus. A használhatóságát illetően pedig a Google kereső az itiner. A Google keresője egy olyan szakmai kihívás mint sakkozónak lenni világ verseny szinten. Állandóan változik a Google kereső rendszere, mindig van valami olyan ami arra ösztönzi a rá termet és kitartó szakmabelit, hogy tanuljon, fejlődjön és ezzel együtt változtasson az oldal rendszerén.

Ezzel együtt azért a Google kereső optimalizálás előnyei mellett, ott a rejtőzködő hátrány is, amit sokan ma még nem látnak, vakon kergetik a Google keresőben történő jelenlétüket, miközben a kereső nem csak örömet tud okozni. A Google keres? mint lehetőség, az emberi gyarlóság ellen nem véd. Az emberek pedig, itt is mindig kitalálnak valami újat és valami olyat ami nem öröm.

A blog és a napokban megnyíló téma weboldal is ezt a témát fogja taglalni. Amennyiben a kíváncsiság meg van benned kérlek nézz vissza időnként.

Feldolgozásra kerülő témák:

1. Google kereső optimalizálás avagy a Google optimalizálás lehetőségei
2. A Google optimalizálás erényei
3. A Google optimalizálás rejtett veszélyei
4. A Google optimalizálás egy út, de merre is vezető?
5. A Google elvette az összes találatod? Van ilyen is?
6. A Google pagerank már megint rosszabb mint remélted?

…és számos hasznos kérdés…hamarosan….itt.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This