Azt gondolom, a higiénia az alapvető emberi értékek egyik fő pillére. Az ételkészítés egyik furmánya, hogy nem eszünk bele azzal a kanállal az ételbe amit már egyszer másra használtunk, másodsorban amivel már egyszer a szánkban jártunk. A Celeb Vagyok ments ki innen vacsora csatája ment a TV-ben az RTL-en és bizony a Celebnek nevezett ‘hírességek”, valahogyan ezt az ételkészítési szabályt nem ismerték.

A gyerekeinket arra tanítjuk, moss kezet étkezés előtt,  aztán arra, hogy abba a tálalóba ne egyenek bele ahonnan mások is szednek majd, meg az alapvető érv: A már másra használt kanál, egészségre káros baktériumot tartalmazhat. Elég egy heveny torok gyulladás, egy ismeretlen náthás vagy bakteriális állapot és a pangó baktériumok, elvégzik munkájukat. Családtagjaink, barátaink lehetnek hirtelen betegek ennek a bacilus támadásnak a hatására.

Celebnek nevezett embertársaink ételt készítettek. Az ételt készítő kanalat szájukba vették, megkóstolták az ételt, majd vissza tették az ételbe, aztán megint kóstoltak és a körforgás tartott az étel elkészültéig.  Az étel készítés során a hulladékot persze ki kell dobni, na de utána már illene kezet mosni! Sajnos, megmutatkozott ebben a műsorban is az a tény, mely szerint az emberek képességei és igényessége nem pénz, hanem inteligencia függő. Ruhát, luxust vásárolhatnak maguknak, drága ékszereik és márkás autóik is lehetnek ezeknek az embereknek, ha egy hiányzik belőlük, ami az embert valódi emberré emeli!! Arról már nem is írnék semmi többet, hogy egyes “természetesnek” nevezett “celeb állat” elfingja magát, mert ez a naturalisztikus. Sebaj, ők a magyar “hírességek” …

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This