Az exlex – szó jelentése: Törvényen Kívüli -t jelent, vagy a nyers fordítása szerint jog nélküli állapotot.

Az EXLEX állapot sajátosságából adódóan,egyesek nem csak törvényen kívüliek de mindenek felett állóak lettek hazánkban. Törvény által védetten elkövetett gaztettek tömegéről látok naponta híreket és azt látom, felelős soha nem kerül elő. Vég nélkül szórható állami pénzek, felelősség nélküli milliárdos kiadások, senki által meg nem kérdezett szakértelem hiányos kivitelezések.

Azokat is  ide sorlom, akik számára a jog egy biztos és megvétózhatatlan lehetőséget ad önmaga gyarapodására.  Ez egy olyan állapot, ahol a pénz mint domináns tényező előtérbe helyezi az egyént esetenként, az egyén pedig, átmászhat a jog minden területén a nélkül, hogy bármit tennének vele. Az életben számtalan exlex helyzet születik és ez az exlex állapot az élet minden területén ott érhető tetten, ahol nem is számítunk rá, ám egyesek jogilag legitimmé válnak ez által az exlex által, míg mások kisemmizettekké!

A rovatba kerülő számos bejegyzés, ezen helyzeteket mutatja be, melyeken én, saját magam háborodok fel és teszek ezekről blogomban néhány, olykor kéretlen bejegyzést.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This