Az a megtévesztés, hogy lakjál velem gyermekem, még nem ok arra, hogy a kiköltözéskor azt az ingatlan belsőt, ajándéknak, járandóságnak, vagy ingyenes hozzájárulásnak tekintse bárki is! Azok a szülők akik a gyermekeiket semmizik ki, megalázva, megtévesztve, majd pénzüket önnön épületeik javítására használva, végre térjenek vissza szerény önmagukba. Ismerjék fel, az épület értéke nem önmaguk munkája ők csak a falat tették bele, a belső rész költségét és érték növekedését a gyermekeik tették oda!

Annak hite, hogy a HÁZ az övé még ne tévesszen meg senkit, hiszen a csupasz fal nem alkalmas lakhatásra! Az aki oda bele teszi a pénzét:ÉRTÉKET termel! Aki a másikat ezzel az értékkel megtéveszti és meglopja, az meg szülőként is egy szarházi csaló és az unokái jövőjét veszi el azzal, ha meglopja a gyermekét!

Kéretik józan ésszel felfogni a falak nem fizetnek számlát és nem őrzik meg az állagot egy épületben, az épület értéke attól nő, ha benne emberek élnek, azt karban tartják és vigyázzák. Az aki csak addig tartja családtagjait fontosnak amig épületébe bele költetnek több milliót, azok nem mások mint közönséges tolvalyok! Az Ilyen ember FIZESSE meg az árát annak, ha épületében laktér létesül és ha ezzel háza értéke növekedik! Ellenkező esetben gyermeki megvetése mellett, környezetének megvetését is magára veheti, mert hát a süket szöveg kevés arra, hogy ITT LAKOTT a gyerekem a HÁZAM-ban, ha arra a házra megannyi GYERMEK a SAJÁT PÉNZÉT költi el!

1 hét alatt 5 ilyen esettel találkoztam! A story-t meg akinek inge vegye bátran magára!

Közös háznak túrós a háta

Közös háznak túrós a háta

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok
Share This